Mike

Over mij

Mijn naam is Mike Lubberts, een sportieveling in hart en nieren. Mijn vrije tijd breng ik het liefst zoveel mogelijk door op de fiets; mountainbike en race. Daarnaast zwem ik en ben ik regelmatig aan het hardlopen. In de loop der jaren heb ik ontelbare en alle bekende marathons gefietst in het binnen- en buitenland. In de Alpen en Pyreneen ben ik regelmatig te vinden en schrijf mezelf ieder jaar in voor een 1/4  Triathlon.

Door het fanatieke sporten werd mijn interesse gewekt voor voeding, anatomie, fysiologie en inspanningsfysiologie. Ik wilde weten hoe het menselijk lichaam in elkaar zat en hoe het werkt. Waar en hoe kun je winst behalen voor het sporten en hoe wordt je beter? Ik heb  een opleiding gevolgd tot sportmasseur NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage), deze heb ik behaald in 2013. Daarnaast heb ik een cursus MTC gedaan, wat staat voor Medical Taping Concept, ook wel Kinesiotaping. Ook heb ik een EHBO-cursus op zak, net zoals opleiding anatomie en fysiologie.
Ben nu 5 jaar bezig met masseren, heb een aardige vaste klantenkring opgebouwd en ik vond het tijd voor een update.

 

Poelen.nu
Poelen zijn belangrijk als leefgebied van o.a. kikkers, salamanders, libellen en waterplanten. Aanleg en goed onderhoud van poelen is dus belangrijk om deze soorten te behouden. Maar hoe leg je een goede poel aan? En wanneer en hoe voer je vervolgens het beheer uit? Deze website laat zien hoe je daarbij te werk gaat.
Walburg Schilderwerken
Zoekt u een kwalitatief goede, betrouwbare schilder in Almere/Amsterdam?

Walburg Schilderwerken staat voor u klaar. Wij zijn betrouwbaar, snel en zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Wij zijn gevestigd in Almere en werken ook in de regio Amsterdam.

U wilt toch ook dat uw bedrijfspand of woning netjes en vakkundig geschilderd wordt? Ga daarom snel naar contact en vul het formulier in om een afspraak te maken.

Los Platanos
Los Platanos is de naam van een villa in de stad Almuñecar aan de Spaanse Costa del Sol

Double U Blues
Double U Blues is een 4 man sterke Wageningse blues band.
De band speelt covers van bluesartiesten als: Red Devils, Johnny Dyer, the Kingsnakes, Sonny Boy Williamson, Stevie Ray Vaughan, Radio Kings, John Lee Hooker en Guy Forsyth.
Double U Blues bestaat uit: Raimondo Otten (zang, bluesharp), Serge Evers (gitaar), Frans van de Goot (bas), Ton van de Weerd (drums)
Daarnaast hebben we onze eigen geluidstechnicus: Jos van Doren

Samenwerkingsverband Exmoorpony
De Nederlandse Exmoorpony eigenaren hebben het Samenwerkingsverband Exmoorpony opgericht om een bijdrage te leveren aan het wereldwijde behoud van dit wilde paard.

Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek
Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek is in 2007 opgericht met het doel om de hoge natuurwaarden in het brongebied van de Aalsbeek bij Belfeld en Tegelen weer terug te krijgen.

Hotel & Eetcafé De Herberg
Hotel & Eetcafé De Herberg ligt op steenworp afstand van Valkenburg en kenmerkt zich door de gezellige sfeer en gastvrijheid. In het hotel is een eetcafé aanwezig waar u kunt genieten van diverse gerechten voor zowel lunch als diner. Ontspannen genieten van een hapje en een drankje is mogelijk in de lounge van het hotel (inclusief draadloos internet en tv). Het ruime terras biedt plaats aan zo’n 80 personen met een prachtig uitzicht over De Geulvallei.

Nancy Albers fotografie
Nancy Albers fotografie verzorgt bruidsfotografie in Wageningen en omgeving.

Mike Lubberts - SPORTMASSEUR
Mike Lubberts, Wageningen, sportmassage, ontspanningsmassage, Lid NGS

Bluesroute Wageningen
Wagenings bluesfestival Live Blues: 3e weekend van januari

TypTop Casting
Modellenbureau TypTop Casting

Haflingerteam 'De Dorschkamp'
Wij hebben heel bewust gekozen voor de Haflinger. Zijn aantrekkelijke uiterlijk was het eerste wat ons erg aansprak, vooral met die mooi witte manen. Verder is het een betrouwbaar paard, betaalbaar en sober in zijn onderhoud. Het is een paard voor jong en oud, zeer veelzijdig en kan zowel onder het zadel als in het tuig gebruikt worden.

Foodbar Zilvr
Wij zijn Foodbar Zilvr, restaurant te Wageningen. Van donderdag tot en met zondag heten wij jullie van harte welkom in onze unieke locatie. In één van de oudste panden van Wageningen hebben wij een leegstaande ruimte omgetoverd tot een laagdrempelige plek vol moderne sfeer, borrelhappen, kleine gerechten, cocktails, top wijnen, sterke koffie, oprechte service en een stoere uitstraling. Graag willen wij dat jullie samen zijn met vrienden, kennissen, collega's, familie en/of gewoon je buurman en bij ons op een ongedwongen, huiselijke sfeer jullie eigen avond vullen. Wij zijn op veel vlakken een samenwerking. Een samenwerking met onze buren, Loburg en lokale leveranciers, een combinatie van veelal lokale en seizoensgebonden producten. Een samenwerking tussen keuken en bediening, eten en drinken. Voor al deze samenwerkingen is er iets heel belangrijks nodig, iets wat ook aan de basis ligt van liefde (want daar houden we natuurlijk van) en dat is chemie! Het perodiek systeem straalt voor ons chemie uit en op nummer 47 staat Zilver;). Wij hopen dat iedereen kan genieten van onze liefde voor gastvrijheid, eten, drinken en service!