Mike

Recensies

In de loop der jaren heeft Lubberts Sportmassage aardig wat vaste en tevreden klanten op de massagetafel gehad. Drie heren vertellen over hun ervaringen:

Thomas: 'Hardlopen gaat weer lekker sinds mijn spieren dankzij Lubberts Sportmassage soepel blijven. De kundige massage in een rustige sfeer, heeft daarnaast op mij een prettige en ontspannende uitwerking. En ja, wegdommelen is gewoon toegestaan...'

Tjaart Jan: 'Het enthousiasme van Mike in alles wat hij doet is aanstekelijk. Of het nu masseren, fietsen of lekker eten is. Hij neemt de tijd voor je en geeft je zo het gevoel dat alles even om jou en je gezondheid draait. Aanrader!'

Bas: 'Grappend zeg ik wel eens dat Mike 'gouden handjes' heeft. In figuurlijke zin is dat ook zo, want ik kom iedere keer weer als een ander mens van zijn massagetafel. Volledig ontspannen en pijnvrij. Daarbij komt dat Mike een fijne kerel is met gevoel voor humor.'

 

Poelen.nu
Poelen zijn belangrijk als leefgebied van o.a. kikkers, salamanders, libellen en waterplanten. Aanleg en goed onderhoud van poelen is dus belangrijk om deze soorten te behouden. Maar hoe leg je een goede poel aan? En wanneer en hoe voer je vervolgens het beheer uit? Deze website laat zien hoe je daarbij te werk gaat.
Walburg Schilderwerken
Zoekt u een kwalitatief goede, betrouwbare schilder in Almere/Amsterdam?

Walburg Schilderwerken staat voor u klaar. Wij zijn betrouwbaar, snel en zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Wij zijn gevestigd in Almere en werken ook in de regio Amsterdam.

U wilt toch ook dat uw bedrijfspand of woning netjes en vakkundig geschilderd wordt? Ga daarom snel naar contact en vul het formulier in om een afspraak te maken.

Los Platanos
Los Platanos is de naam van een villa in de stad Almuñecar aan de Spaanse Costa del Sol

Double U Blues
Double U Blues is een 4 man sterke Wageningse blues band.
De band speelt covers van bluesartiesten als: Red Devils, Johnny Dyer, the Kingsnakes, Sonny Boy Williamson, Stevie Ray Vaughan, Radio Kings, John Lee Hooker en Guy Forsyth.
Double U Blues bestaat uit: Raimondo Otten (zang, bluesharp), Serge Evers (gitaar), Frans van de Goot (bas), Ton van de Weerd (drums)
Daarnaast hebben we onze eigen geluidstechnicus: Jos van Doren

Samenwerkingsverband Exmoorpony
De Nederlandse Exmoorpony eigenaren hebben het Samenwerkingsverband Exmoorpony opgericht om een bijdrage te leveren aan het wereldwijde behoud van dit wilde paard.

Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek
Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek is in 2007 opgericht met het doel om de hoge natuurwaarden in het brongebied van de Aalsbeek bij Belfeld en Tegelen weer terug te krijgen.

Hotel & Eetcafé De Herberg
Hotel & Eetcafé De Herberg ligt op steenworp afstand van Valkenburg en kenmerkt zich door de gezellige sfeer en gastvrijheid. In het hotel is een eetcafé aanwezig waar u kunt genieten van diverse gerechten voor zowel lunch als diner. Ontspannen genieten van een hapje en een drankje is mogelijk in de lounge van het hotel (inclusief draadloos internet en tv). Het ruime terras biedt plaats aan zo’n 80 personen met een prachtig uitzicht over De Geulvallei.

Nancy Albers fotografie
Nancy Albers fotografie verzorgt bruidsfotografie in Wageningen en omgeving.

Mike Lubberts - SPORTMASSEUR
Mike Lubberts, Wageningen, sportmassage, ontspanningsmassage, Lid NGS

Bluesroute Wageningen
Wagenings bluesfestival Live Blues: 3e weekend van januari

TypTop Casting
Modellenbureau TypTop Casting

Haflingerteam 'De Dorschkamp'
Wij hebben heel bewust gekozen voor de Haflinger. Zijn aantrekkelijke uiterlijk was het eerste wat ons erg aansprak, vooral met die mooi witte manen. Verder is het een betrouwbaar paard, betaalbaar en sober in zijn onderhoud. Het is een paard voor jong en oud, zeer veelzijdig en kan zowel onder het zadel als in het tuig gebruikt worden.

Foodbar Zilvr
Wij zijn Foodbar Zilvr, restaurant te Wageningen. Van donderdag tot en met zondag heten wij jullie van harte welkom in onze unieke locatie. In één van de oudste panden van Wageningen hebben wij een leegstaande ruimte omgetoverd tot een laagdrempelige plek vol moderne sfeer, borrelhappen, kleine gerechten, cocktails, top wijnen, sterke koffie, oprechte service en een stoere uitstraling. Graag willen wij dat jullie samen zijn met vrienden, kennissen, collega's, familie en/of gewoon je buurman en bij ons op een ongedwongen, huiselijke sfeer jullie eigen avond vullen. Wij zijn op veel vlakken een samenwerking. Een samenwerking met onze buren, Loburg en lokale leveranciers, een combinatie van veelal lokale en seizoensgebonden producten. Een samenwerking tussen keuken en bediening, eten en drinken. Voor al deze samenwerkingen is er iets heel belangrijks nodig, iets wat ook aan de basis ligt van liefde (want daar houden we natuurlijk van) en dat is chemie! Het perodiek systeem straalt voor ons chemie uit en op nummer 47 staat Zilver;). Wij hopen dat iedereen kan genieten van onze liefde voor gastvrijheid, eten, drinken en service!